Nonstop elérhetőségünk:

  +36-20-362 4241

  Hívásindításhoz érintse meg a telefonszámot!

   Party zenekar

  lombos music bandIgényes budapesti partyzenekar profi hangszerekkel, hang- és fénytechnikával, 24 év tapasztalatával. 

  Több száz rendezvény és esküvői fellépéssel a hátunk mögött. Szinte az egész ország nagyobb városaiban ill. külföldön is szórakoztattuk azokat, akik bizalmukkal megtiszteltek minket. Éppen ebből a rutinból adódóan sikerült megismernünk országunk minden megyéjében az esküvői szokásokat, zenei stílusokat. Igyekszünk megfelelni mindenki igényének elvárásainak, így az esküvőkön, egyéb rendezvényeken előzetes megbeszélés után csak azok a dalok hangzanak el, amit a jegyespár és kedves vendégek hallani szeretnének. 
   
  Több ezres repertoárjunkból előzetes lista alapján van lehetőség a dalok saját összeállítására. Komolyzenétől, a hagyományos lakodalmas zene, retró tánc, pop, rock zenén át a mai slágerekig.
  Az profi hangszereknek köszönhetően a legjobb minőségi hangzásban szólalnak meg a hangszerek, így azt kapjuk, amit ténylegesen szeretnénk. A vokal processorok segítségével pedig, több szólam hangzásvilágát érhetjük el. A legmodernebb fény és lézertechnikával, kívánságra buborékgéppel, ill. füstgéppel tesszük hangulatossá a rendezvényt. Lehetőség van óriásvászonra való kivetítésére és karaoke-ra, amennyiben még hangulatosabbá szeretnénk tenni az estét.
   
  2015.-ben bevezettük új szolgáltatásunkat az élőzene + DJ szolgáltatást. Sokan nem tudnak dönteni, hogy mi legyen mert a két szolgáltatás együtt már sok a költségvetésnek. Jó lenne ez is meg az is, de sajnos csak az egyiket engedhetjünk meg - halljuk sokszor a jegyespároktól. Ezt most nálunk megtehetitek egy áráért, így talán egy gonddal kevesebb a sok tennivaló között. További információt olvashattok, a szakértői beszámolóknál az élőzene és a Dj zeneszolgáltatásról, valamint olyan tudnivalókat, amelyek egy igazán jó esküvőhöz elengedhetetlenek és talán segítséget nyújtanak a döntésben.

   

  Baráti szeretettel: Lombos Music Band
  ( alapítva 1988 ) 

   

  Designed by WEBSITE

  Annak érdekében, hogy a legjobb online élményt élvezze, a weboldal cookie-kat használ.
  Honlapunk használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
  Elfogadom Elutasítom