Nonstop elérhetőségünk:

  +36-20-362 4241

  Hívásindításhoz érintse meg a telefonszámot!

  Angelique - Decor

  viragAz Angelique -Decor 2004 végén kezdte el működését. Azóta számos esküvőkön, rendezvényeken vettünk részt belföldön és külföldön. Mivel tudjuk, hogy két egyforma esküvő nem létezik ezért igyekszünk mindenkinek saját elképzelését,stílusát megvalósítani. Az új trendek és új színvilágok mindig újabb, különlegesebb, hangulatot teremthetnek. Szeretjük az egyedi színkombinációkat, a változatos formavilágot és a kihívásokat. Természetesen a hagyományos, klasszikus stílus is szerepel a munkáink között.


  Az évek során jelszavunkká vált: "A kevesebb több" Törekszünk a letisztult egyedi, trendi, asztali és teremdekorációk maximális elkészítéséhez.
  Milyen színt válasszak, milyen stílust, melyik trendet kövessek? Tehetjük fel a kérdést, erről és még sok érdekességről a szakértői beszámolóknál részletesen olvashatsz.


  Székszoknyáink univerzálisak, így szinte minden székre gond nélkül fel lehet tenni, anélkül, hogy lecsúsznának, vagy zavarnák a rajta ülőket. Nem átlátszó anyagból vannak, tehet a színes kárpitozású székekre is kiválóan alkalmazhatók. Székre szabott szoknyák is rendelhetők, ez megbeszélés tárgyát képezi, valamint székfüggőek.

  kerti eskuvo
  Jelenleg 45 féle színből lehet választani székmasnit, ill. asztalfutót, de ha valaki nem találta meg az ő egyedi színvilágát nálunk ez nem gond, hiszen beszállítónknál több száz szín közül tud választani. Felárat itt sem számítunk fel.
  Lehetőség van nálunk bérlésre, ha maga szeretné csinálni dekorációját. (a bérlemények igénybevételéhez minden esetben kauciót kérünk)

   


  001Bérelhető eszközök és textiliák
  Székszoknya, székmasni
  Asztalfutó, asztalterítő (négyzet, kör)
  Gyertyatartó, mécsestartó
  Aztalszámok, ültetőtábla
  Háttér állvány, függöny
  Asztalvilágítás, háttérvilágítás, fényfüzérek
  Plafontül anyagok, (napszövet,selyem,organza)
  Bőröndök, kocsik
  Asztal kasírok és világítások
  Kültéri kellékek
  Pavilon, napernyő
  Madárkalitkák, lampionok
  Lámpások
  Leszúrható pálcák
  Kaspók, vázák
  Textil áruk
  Elemes (2 x 1,5 V) aszatli világítás
  Boldogságkapu

  Designed by WEBSITE

  Annak érdekében, hogy a legjobb online élményt élvezze, a weboldal cookie-kat használ.
  Honlapunk használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
  Elfogadom Elutasítom