Esküvőt akarok

zold3

Erdei esküvő Budapesten, a János-hegy tetején.

erdeieskv2Különleges esküvő - különleges pároknak. Távol a város zajától , gyönyörű panorámával   övezve létezik egy erdő a János-hegy tetején. Akár Alkonyat rajongó vagy, akár csak szereted az erdő csendjét, ez egy olyan esküvői helyszín, ami feltölt mindenkit, aki résztvesz egy erdei esküvőn. A fák közti ligetben terítünk meg a vendégeknek, hangulatosan megvilágítva az éjszakai erdőt. A polgári és/vagy az egyházi szertartás is megtartható a helyszínen. Anyakönyvvezetőnk hivatalosan áll a rendelkezésetekre. Szabadtéri mozinkban levetíthetjük kisfilmeteket, vagy a party helye is lehet.
Rossz idő esetén B tervként termet tudunk biztosítani a területen.

001Olcsó szállást is foglalhattok a helyszínen, hogy reggel csobbanhassatok a medencében vagy éppen morzsapatizzatok a többiekkel, akik ott alszanak.
Apartmanok, szobák és bungalók foglalhatók. 2900.-/ főtől.
Cateringünk garantálja a finom ételeket.Menüsorokat a Catering rovatnál olvashattok, amelyek variálhatók, személyre szabhatók figyelve az glutén, laktóz allergiára, vegetáriánus és cukormentes étrendre is. Az italokat ti hozhatjátok, de természetesen tőlünk is kérhetitek, ahogyan a limonádé pultot és a sörzsiráfot is.
Nálunk a gyerekek sem unatkoznak. A szabadban, a friss hegyi levegőn játszhatnak ugrálóvárunkban.
Dekorációt az Angelique-Decor valósítja meg a számotokra.

Fotok megtekintése.....